april 6, 2013

Excursie: asperges van dichtbij

Wij bieden ook excursies aan op de boerderij. Hier kunt u van dichtbij het proces meemaken van het oogsten tot op het bord.

De aspergevelden zijn te bezichtigen, waar elke ochtend vroeg de stekers zich verzamelen om de asperges uit de grond in Bilthoven te halen. U krijgt uitleg over het groeiproces en de groeiwijze van de asperge, hoe de asperge wordt gestoken en hoe het schoonmaken van de asperge en sorteren in zijn werk gaat. U sluit af met een bezoek aan de boerderij winkel.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/asperges/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/asperges/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/asperges/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/asperges/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29